een exclusief eenmalig inspiratie-Webinar

Hoe je als leidinggevende of HR-adviseur makkelijk online aan teambuilding kunt doen, ook als je geen

ervaren teamcoach bent! (van 08.30-09.45 uur)


Hosted by
Philip Verzellenberg

Broadcast has ended. You may watch the replay!

You can still register and watch the replay!

April
30
Friday
April 30th
08:30 CEST

Dit behandelen we in dit online inspiratiewebinar:

Geheim 1: hoe waarderend bouwen aan je team werkt!

Teambuilding met Waardering is een loot aan de boomstam van de positieve psychologie. Het kenmerkt zich door een krachtgerichte aanpak die uitgaat van wat mensen in teams wél willen en wat ze met elkaar aan geweldige resultaten zéker kunnen creëren!

Ik laat je de resultaten zien die ermee mogelijk zijn en wat jij kunt doen om dit in jouw team toe te passen.

Geheim 2: hoe kun jij dit zelf voor elkaar krijgen?

Teambuilding met Waardering gaat uit van een gedegen 5-stappenplan (gebaseerd op Appreciative Inquiry) dat werkt.

Ik leg je uit wat die 5 stappen zijn, hoe je dit gebruikt in een team en laat je zien waarom dit online leidt tot een geweldige verbinding!

Daarmee kun jij met je mensen zelf de teamspirit verhogen, een Team Dat Werkt krijgen én de resultaten bereiken die voor jullie nodig zijn. Meer dan dat zelfs!

Geheim 3: kun je online wel aan teambuilding doen?

Ja, natuurlijk kan dat! De vraag is hoe. Ik laat je zien hoe dat

heel simpel kan en wat in ieder geval werkt. Ik neem 2 online opties met je door die bewezen werken! Online teambuilding dus, zonder dat je in allerlei ingewikkelde technische toestanden moet stappen.

about

Over Philip Verzellenberg

Philip is arbeids- & organisatiepsycholoog. Hij werkte al meer dan 25 jaar in verschillende rollen met en in teams. Variërend van adviseur, project-, team- of, interimmanager tot teamtrainer en teamcoach. Al die jaren was (en is) hij gefascineerd door thema’s als communicatie, het bereiken en stretchen van haalbare doelen met teams, het genereren van creativiteit bij mensen en het naar boven halen van verborgen potentieel.


Als zijn persoonlijke missie ziet hij het om mensen zo met zichzelf en elkaar te verbinden dat ze -vanuit hun eigenheid- de meerwaarde van samenwerking weten te verzilveren. Daarbij zet hij zijn humor, warmte, diepgang en vertaling naar praktisch nut voluit in. 

April
30
Friday
April 30th
08:30 CEST