een exclusief en Kosteloos Webinar

Communicatie die Werkt

6 tips om effectiever te zijn in je werk! 

Hosted by
Philip Verzellenberg

Broadcast has ended. Replay is coming!

September
3
Friday
September 3rd
11:30 CEST

Dit behandelen we in het webinar:

1. Perceptie

Iedereen kijkt op zijn eigen manier. Met een ander woord: perceptie. Het zorgt er heel vaak voor dat je elkaar niet goed begrijpt. Levert dus onwenselijke communicatie op.

Hoe werkt dat en wat moet je ermee?

4. De kracht van introversie?

Een derde van de mensen die we kennen zijn introvert. Zij luisteren liever dan dat ze praten. Terwijl ze meer dan genoeg te zeggen hebben. Introverten worden stelselmatig onderschat. Wat zijn de voordelen aan stiller zijn in een wereld vol lawaai?

2. Hoe beïnvloedt perceptie jouw communicatie?

De manier waarop je kijkt naar jezelf, anderen en de wereld heeft fundamenteel invloed op jouw perceptie. Wat is dat dan en hoe kun je het beïnvloeden?

5. De makke van extraversie!

Onze Westerse wereld lijkt ingesteld op extraverten. Daartoe worden we stevig uitgedaagd met elkaar. Wat is daarvan de makke? Hoe kun je dat ombuigen in voordelen?

3. Hoe beïnvloedt perceptie communicatie van anderen?

Wat geldt voor jouw perceptie, geldt ook voor de ander. Dus degene met wie je in gesprek bent. Dat kan verwarring veroorzaken. Hoe herken je dat? Hoe blijf je daar uit?

6. Effectief communiceren, wat is dat dan?

De kracht van communicatie is groter als je elkaar begrijpt. Hoe kunnen introverten en extraverten succesvol samenwerken? Welke persoonlijkheidskenmerken spelen nog meer een rol? Hoe kun jij effectiever worden?

about

Over Philip Verzellenberg

Philip is arbeids- & organisatiepsycholoog (NIP) met een marketingachtergrond. Werkte jarenlang in verschillende rollen met en in teams. Variërend van adviseur, project-, team- of, interimmanager tot teamtrainer en teamcoach. Al die jaren was (en is) hij gefascineerd door thema’s als communicatie, het bereiken en stretchen van haalbare doelen met teams, het genereren van creativiteit bij mensen en het naar boven halen van verborgen potentieel.


Als zijn persoonlijke missie ziet hij het om mensen zo met zichzelf en elkaar te verbinden dat ze -vanuit hun eigenheid- de meerwaarde van samenwerking weten te verzilveren. En het liefste te vergulden als het aan hem ligt. Daarbij zet hij zijn humor, warmte, diepgang en vertaling naar praktisch nut voluit in. 

September
3
Friday
September 3rd
11:30 CEST