een exclusief en eenmaliig Webinar

Hoe je als (project)manager of HR-adviseur makkelijk online én offline

aan teambuilding kunt doen,

ook als je geen

ervaren teamcoach bent!

June 18th | 08:30 CEST | Show in my timezone
Hosted by
Harry

Hoe kun je makkelijk bouwen aan je team?

Herken je wellicht het volgende?

Je team begint leeg te lopen op het op afstand werken en het maken van veel uren achter een beeldscherm. Corona eist zijn tol: je ziet dat het team waar je mee werkt behoefte heeft aan meer connectie en meer energie.

Je wilt een effectieve aanpak!

Je zoekt naar sprankelende manieren om zelfstandig online én offline aan teambuilding te doen zodat de teamspirit op stoom komt en blijft!

Je hebt interesse in een positieve, praktische aanpak die de nadruk legt op de veerkracht en de sterke kanten van je team.

Geheim 1: hoe waarderend bouwen aan je team helpt!

Teambuilding met Waardering is een loot aan de boomstam van de positieve psychologie. Het is een krachtgerichte aanpak die uitgaat van wat mensen in teams wél willen en wat ze met elkaar aan geweldige resultaten kunnen creëren!

Ik laat je de (project)resultaten zien die ermee mogelijk zijn en wat jij kunt doen om dit in jouw team toe te passen.

Geheim 2: hoe kun jij dit zelf voor elkaar krijgen?

Teambuilding met Waardering gaat uit van een gedegen 5-stappenplan (gebaseerd op Appreciative Inquiry) dat werkt.

Ik leg je uit wat die 5 stappen zijn, hoe je dit gebruikt in een team en laat je zien waarom dit online leidt tot een geweldige verbinding en resultaten!

Daarmee kun jij met je mensen zelf de teamspirit verhogen, een Team Dat Werkt krijgen én de resultaten bereiken die voor jullie nodig zijn. Meer dan dat zelfs!

Geheim 3: hoe kun je online/offline aan teambuilding doen?

Uiteraard kan dat allebei, de vraag is alleen hoe. Ik laat je zien hoe dat heel simpel kan en wat in ieder geval werkt. Ik neem online opties met je door die bewezen werken! Online teambuilding dus, zonder dat je in allerlei ingewikkelde technische toestanden moet stappen.

Uiteraard sta ik ook stil bij offline teambuilding. Zodat je er altijd wat aan hebt!

about

Over Philip Verzellenberg

Philip is arbeids- & organisatiepsycholoog. Hij werkt al meer dan 25 jaar in verschillende rollen met en in teams. Variërend van adviseur, project-, team- of, interimmanager tot teamtrainer en teamcoach. Al die jaren was (en is) hij gefascineerd door thema’s als communicatie, het bereiken en stretchen van haalbare doelen met teams, het genereren van creativiteit bij mensen en het naar boven halen van verborgen potentieel.


Als zijn persoonlijke missie ziet hij het om mensen zo met zichzelf en elkaar te verbinden dat ze -vanuit hun eigenheid- de meerwaarde van samenwerking weten te verzilveren. Daarbij zet hij zijn humor, warmte, diepgang en vertaling naar praktisch nut voluit in. 

June
18
Friday
June 18th
08:30 CEST
Webinar is starting in
2
days
16
hours
22
minutes
17
seconds