een exclusief Webinar van teams die werken

Van werkdruk naar werkgeluk.

Hoe doe je dat?!

Hosted by
Philip Verzellenberg

Broadcast has ended. You may watch the replay!

May
19
Tuesday
May 19th
16:00 CEST

Dit behandelen we in het webinar:

1. Werkdruk

We staan stil bij het effect van stress op je hormoonhuishouding. En bij verschillende soorten werkdruk. Wat voor effect hebben ze op jou en je collega's?

Ze creëren namelijk niet voor iedereen stress. Hoe zit dat?

4. Persoonlijke hulpbronnen?

Stress is behapbaarder als je je bewust bent van je persoonlijke hulpbronnen. We zetten deze op een rij en wisselen tips en trics uit bij het ontwikkelen en uitbouwen er van.

2. Energiebronnen

Eén van de beste manieren om een buffer te creëren tegen stress is te investeren in energiebronnen. Die zijn er uiteraard ook op je werk. We staan stil bij de verschillende soorten die er zijn. En hoe je ze kunt vergroten.

5. Werkgeluk: feit of fictie?

Werkgeluk lijkt een hype te zijn en is soms een vermeend hoofddoel geworden. We leggen uit wat nonsens is en welke wetenschappelijk onderzoek werkgeluk écht staaft. Ons werkgelukmodel is er op gebaseerd. We geven aan wat jij daar praktisch mee kan.

3. Het WEB-model, hoe zet je het in?

Werkstressoren en energiebronnen komen samen in het zogenaamde WEB-model. lk leg uit hoe ze op elkaar in grijpen en hoe je meer balans kunt creëren tussen die twee. We staan stil bij het positieve effect ervan op bevlogenheid!

6. Wrap up!

Ik zet met jou het gedeelde kernachtig op een rij. Daarnaast maak je een actieplan om je werkdruk omlaag te brengen en je werkgeluk te vergroten!

Uiteraard sturen we je vantevoren een template toe om je actieplan handig te kunnen maken.

about

Over Philip Verzellenberg

Philip is arbeids- & organisatiepsycholoog, met een marketingachtergrond. Werkte jarenlang in verschillende rollen met en in teams. Variërend van adviseur, project-, team- of, interimmanager tot teamtrainer en teamcoach. Al die jaren was (en is) hij gefascineerd door thema’s als communicatie, het bereiken en stretchen van haalbare doelen met teams, het genereren van creativiteit bij mensen en het naar boven halen van verborgen potentieel.


Als zijn persoonlijke missie ziet hij het om mensen zo met zichzelf en elkaar te verbinden dat ze -vanuit hun eigenheid- de meerwaarde van samenwerking weten te verzilveren. En het liefste te vergulden als het aan hem ligt. Daarbij zet hij zijn humor, warmte, diepgang en vertaling naar praktisch nut voluit in. 

May
19
Tuesday
May 19th
16:00 CEST