een kosteloze Training van teams die werken

Vier Timemanagementgeheimen

voor Thuiswerkers!


Hosted by
Philip Verzellenberg

Broadcast has ended. You may watch the replay!

May
13
Wednesday
May 13th
12:00 CEST

Dit behandelen we in onze training:

Geheim 1: hoe focus aanbrengen en houden?!

Nu je thuis werkt en je baan 'alleen' uitvoert kan het een klus zijn om je focus te bewaren. Wat in ieder geval niet werkt is om na het ontbijt meteen je inbox in te duiken. Voor je het weet raak je daar ernstig door afgeleid, net als door huishoudelijke zaken....Wat werkt dan wel? Hoe beperk je afleidingen? Hoe creëer je focus? Hoe hou je dat vast?

Geheim 3: hoe hou ik mezelf gemotiveerd?

Als je thuis werkt kan motivatie een issue zijn. Niemand kijkt je op de vingers, alleen jij zelf. Terwijl dat niet helemaal waar is natuurlijk. Ook als je resultaat hebt afgesproken met je leidinggevende of je collega's kan je uitstelgedrag je stevig overnemen. Hoe kun je hier beter en anders mee omgaan? Hoe hou je jezelf gemotiveerd?

Geheim 2: hoe helder structureren en prioriteiten stellen?

Het lastigste van thuiswerken is misschien wel dat je alles op elk moment kunt doen. Op kantoor is meer structuur in je dag. Natuurlijk is dat ook afhankelijk van de soort baan die je hebt. Maar wanneer doe je dan welke klus? Wat zijn goede manieren om structuur in je thuiswerkdag aan te brengen? Hoe kun je je daaraan houden? Wat is het geheim van prioriteiten stellen?

Geheim 4. hoe combineer ik effectief dat mijn kids online naar school gaan én dat ik lekker mijn werk doe? Help!

Als je met elkaar thuis bent, dan kan het vet inspannend zijn om daar op een goede manier chocola van te maken. Jezelf motiveren is één, je kids (en je partner ;-) in het gareel houden is twee. Of je dat nu doet als alleenstaande ouder of als stel. Ik deel tips om dat zo luchtig en effectief mogelijk in goede banen te leiden.

about

Over Philip Verzellenberg

Philip is arbeids- & organisatiepsycholoog, met een marketingachtergrond. Werkte jarenlang in verschillende rollen met en in teams. Variërend van adviseur, project-, team- of, interimmanager tot teamtrainer en teamcoach. Al die jaren was (en is) hij gefascineerd door thema’s als communicatie, het bereiken van haalbare doelen met teams en het genereren van creativiteit in organisaties.

Timemanagement hoort daar natuurlijk bij! Ideeën genereren en actielijstjes maken is niet zo moeilijk, ze vertalen naar concreet resultaat is al lastiger. Tijd kun je niet managen, jezelf wel!

Philip geeft al jarenlang trainingen in timemanagement en deelt zijn ervaring graag met je.

May
13
Wednesday
May 13th
12:00 CEST