een exclusief en eenmaliig Webinar

Hoe je leiderschap & team-

ontwikkeling waarderend vormgeeft!

Ook als je geen

ervaren teamcoach bent!

(van 08.30-09.30 uur)

April 5th | 08:30 CEST | Show in my timezone

Broadcast has ended. You may watch the replay!

Hosted by
Philip Verzellenberg

Leiderschap & Teamontwikkeling door te focussen op Sterke Kanten!

Herken je wellicht het volgende?

Jij en je team kunnen soms meer zien wat er ontbreekt dan wat jullie voor resultaten hebben geboekt. Je zoekt naar manieren om meer leiding te geven vanuit een waarderende, positieve aanpak. Want je weet dat dat écht stimuleert en je zoekt naar tools om dat voor elkaar te krijgen. Hoe haal je vanzelfsprekend de krachten naar voren die er zijn in jou en je team. Hoe voorkom je dat jullie in de valkuil van negatief kritisch zijn vervallen? Dat omturnen is de kunst en dat komt in dit inspiratiewebinar uitgebreid aan bod.

Geheim 1: hoe waarderend bouwen aan je team helpt!

Teambuilding met Waardering is een loot aan de boomstam van de positieve psychologie. Het is een krachtgerichte aanpak die uitgaat van wat mensen in teams wél willen en kunnen. Zodat ze met elkaar geweldige resultaten creëren!

Ik laat je de (project)resultaten zien die ermee mogelijk zijn en wat jij kunt doen om dit in jouw team toe te passen. Je creëert draagvlak voor verandering op een hele effectieve manier!

Geheim 2: hoe kun jij dit zelf voor elkaar krijgen?

Leiderschap en Teamontwikkeling met Waardering gaat uit van een gedegen 5-stappenplan (gebaseerd op Appreciative Inquiry) dat werkt.

Ik leg je uit wat die 5 stappen zijn, hoe je dit gebruikt bij jezelf en in je team en laat je zien waarom dit leidt tot een geweldige verbinding en resultaten!

Daarmee kun jij met je mensen leiderschap versterken, zelf de teamspirit verhogen én de resultaten bereiken die voor jullie nodig zijn. Meer dan dat zelfs!

Geheim 3: hoe kun je online & offline aan leiderschap en teamontwikkeling doen?

Uiteraard kan dat allebei, de vraag is natuurlijk hoe. Ik laat je zien hoe dat heel simpel kan en wat werkt. Uiteraard neem ik de opties met je door die bewezen werken! 

Waarderend bouwen aan je team dus, zowel online als offline (zonder dat je in allerlei ingewikkelde technische toestanden moet stappen). Zodat je er altijd wat aan hebt!

about

Over Philip Verzellenberg

Philip is arbeids- & organisatiepsycholoog. Hij werkt al meer dan 25 jaar in verschillende rollen met en in teams. Variërend van adviseur, project-, team- of, interimmanager tot teamtrainer en teamcoach. Al die jaren was (en is) hij gefascineerd door thema’s als communicatie, het bereiken en stretchen van haalbare doelen met teams, het genereren van creativiteit bij mensen en het naar boven halen van verborgen potentieel.


Als zijn persoonlijke missie ziet hij het om mensen zo met zichzelf en elkaar te verbinden dat ze -vanuit hun eigenheid- de meerwaarde van samenwerking weten te verzilveren. Daarbij zet hij zijn humor, warmte, diepgang en vertaling naar praktisch nut voluit in. 

April
5
Friday
April 5th
08:30 CEST