een exclusief eenmalig Webinar

door philip verzellenberg

De 7 bronnen van bezield leiderschap

(vrijdag 16 februari 12.00-13.00 uur)

Hosted by
Philip Verzellenberg

Broadcast has ended. You may watch the replay!

February
16
Friday
February 16th
12:00 CET

Dit behandelen we in het webinar:

1. De 7 bronnen?

Over leiderschap is veel geschreven. Meer dan genoeg zou je kunnen denken, zelfs over persoonlijk leiderschap. Waarom dan nog een 'nieuw' model? Wat voegt dit toe? Wat is er zo bijzonder aan dit model? Wat maakt het anders?

Dat licht ik kort toe.

3. Wat is de parel in de pijn?

Onze natuurlijke neiging is om pijn te ontlopen en gemak op te zoeken. Ook al wordt je levensavontuur daardoor mogelijk minder avontuurlijk. Ook al ontzeg je jezelf en anderen daardoor misschien wel het geschenk dat je ze te bieden hebt. De parel in je pijn opzoeken is echt vruchtbaar. Ik sta stil bij hoe dat positief kan uitpakken. Wat dat betekende voor mijn persoonlijk leiderschap, en voor dat van jou.

2. Het begint bij de basis: je wortels of je roots...

Geboren als Brabander uit Limburgse ouders, verhuisde ik -door het beroep van mijn vader- al vaak in mijn jeugd. Telkens opnieuw wortelen maakte al vroeg onderdeel uit van mijn geschiedenis. Dat had effect op mijn wortels. Hoe is dat voor jou? Wat voor indrukken heb je opgedaan die je nog steeds meeneemt en jouw manier van leven inkleuren?

4. Inspiratie op aarde neerzetten!

Met je eerste ademtocht maakt je contact met je longen, je leven én jouw plek op aarde. Net als je vader en je moeder. Het is soms een kunst om contact te houden met jouw diepere inspiratie. Deze niet uit het oog te verliezen maar in te ademen en telkens weer opnieuw vorm te geven. Ik geef je opties om dit praktisch te maken.

about

Over Philip Verzellenberg

Philip is arbeids- & organisatiepsycholoog, met een marketingachtergrond. Werkte jarenlang in verschillende rollen met en in teams. Variërend van adviseur, project-, team- of, interimmanager tot teamtrainer en teamcoach. Al die jaren was (en is) hij gefascineerd door thema’s als communicatie, het bereiken en stretchen van haalbare doelen met teams, het genereren van creativiteit bij mensen en het naar boven halen van verborgen potentieel.


Als zijn persoonlijke missie ziet hij het om mensen zo met zichzelf en elkaar te verbinden dat ze -vanuit hun eigenheid- de meerwaarde van samenwerking weten te verzilveren. En het liefste te vergulden als het aan hem ligt. Daarbij zet hij zijn humor, warmte, diepgang en vertaling naar praktisch nut voluit in. 

February
16
Friday
February 16th
12:00 CET