een exclusief en eenmaliig Webinar

Hoe je als (project)manager of

(HR-)adviseur effectief positieve psychologie inzet in je organisatie, ook als je geen

ervaren procesbegeleider bent!

(donderdag 23 november

van 08.30-09.30 uur)

November 23rd | 08:30 CET | Show in my timezone

Broadcast has ended. You may watch the replay!

Hosted by
Philip Verzellenberg

Organisatie-ontwikkeling door te focussen op Sterke Kanten!

Herken je wellicht het volgende?

Jullie ontmoeten elkaar weer geregeld op kantoor. Corona heeft zijn weerslag gehad én jullie hebben er ook van geleerd. Je wilt 'the best of both worlds' bij elkaar brengen en met elkaar de krenten uit de pap te pikken van online én offline samenwerken als team. Want dat is nu de gangbare modus.

Hóe je dat trefzeker kunt doen met Appreciative Inquiry leg ik in dit inspiratiewebinar uit.

Geheim 1: hoe waarderend bouwen aan je team helpt!

Appreciative Inquiry is een loot aan de boomstam van de positieve psychologie. Het is een krachtgerichte aanpak die uitgaat van wat mensen in organisaties wél willen en kunnen. Zodat ze met elkaar geweldige resultaten creëren!

Ik laat je de (project)resultaten zien die ermee mogelijk zijn en wat jij kunt doen om dit in jouw team, project of afdeling toe te passen. Je creëert draagvlak voor verandering op een hele effectieve manier!

Geheim 2: hoe kun jij dit zelf voor elkaar krijgen?

Teams en organisaties bouwen met waardering gaat uit van een gedegen 5-stappenplan (gebaseerd op Appreciative Inquiry) dat werkt.

Ik leg je uit wat die 5 stappen zijn, hoe je dit gebruikt in een team en laat je zien waarom dit leidt tot een geweldige verbinding en resultaten!

Daarmee kun jij met je mensen zelf de teamspirit verhogen, een Team Dat Werkt krijgen én de resultaten bereiken die voor jullie nodig zijn. Meer dan dat zelfs!

Geheim 3: hoe kun je online & offline aan team- en organisatieontwikkeling doen?

Uiteraard kan dat allebei, de vraag is natuurlijk hoe. Ik laat je zien hoe dat heel simpel kan en wat werkt. UIteraard neem ik de opties met je door die bewezen werken! 

Teamontwikkeling dus, die je zowel online als offline kunt toepassen zonder dat je in allerlei ingewikkelde technische toestanden moet stappen. Zodat je er altijd wat aan hebt!

about

Over Philip Verzellenberg

Philip is arbeids- & organisatiepsycholoog. Hij werkt al meer dan 25 jaar in verschillende rollen met en in teams. Variërend van adviseur, project-, team- of, interimmanager tot teamtrainer en teamcoach. Al die jaren was (en is) hij gefascineerd door thema’s als communicatie, het bereiken en stretchen van haalbare doelen met teams, het genereren van creativiteit bij mensen en het naar boven halen van verborgen potentieel.


Als zijn persoonlijke missie ziet hij het om mensen zo met zichzelf en elkaar te verbinden dat ze -vanuit hun eigenheid- de meerwaarde van samenwerking weten te verzilveren. Daarbij zet hij zijn humor, warmte, diepgang en vertaling naar praktisch nut voluit in. 

November
23
Thursday
November 23rd
08:30 CET