een exclusief en eenmaliig Webinar

Hoe je als (project)manager of

HR-adviseur makkelijk aan teambuilding kunt doen, ook als je geen

ervaren teamcoach bent!

(vrijdag 29-9

van 08.30-09.30 uur)

September 29th | 08:30 CEST | Show in my timezone

Broadcast has ended. You may watch the replay!

Hosted by
Philip Verzellenberg

Teamontwikkeling door te focussen op Sterke Kanten!

Herken je wellicht het volgende?

Je team ontmoet elkaar weer geregeld op kantoor. Corona heeft zijn weerslag gehad én jullie hebben er ook van geleerd. Je zoekt af en toe naar manieren om 'the best of both worlds' bij elkaar te brengen en met elkaar de krenten uit de pap te pikken van online én offline samenwerken. Want dat is de komende tijd de gangbare modus geworden.

Hóe je dat kunt doen met Appreciative Inquiry leg ik in dit inspiratiewebinar uit.

Geheim 1: hoe waarderend bouwen aan je team helpt!

Teambuilding met Waardering is een loot aan de boomstam van de positieve psychologie. Het is een krachtgerichte aanpak die uitgaat van wat mensen in teams wél willen en kunnen. Zodat ze met elkaar geweldige resultaten creëren!

Ik laat je de (project)resultaten zien die ermee mogelijk zijn en wat jij kunt doen om dit in jouw team toe te passen. Je creëert draagvlak voor verandering op een hele effectieve manier!

Geheim 2: hoe kun jij dit zelf voor elkaar krijgen?

Teambuilding met Waardering gaat uit van een gedegen 5-stappenplan (gebaseerd op Appreciative Inquiry) dat werkt.

Ik leg je uit wat die 5 stappen zijn, hoe je dit gebruikt in een team en laat je zien waarom dit leidt tot een geweldige verbinding en resultaten!

Daarmee kun jij met je mensen zelf de teamspirit verhogen, een Team Dat Werkt krijgen én de resultaten bereiken die voor jullie nodig zijn. Meer dan dat zelfs!

Geheim 3: hoe kun je online & offline aan teambuilding doen?

Uiteraard kan dat allebei, de vraag is natuurlijk hoe. Ik laat je zien hoe dat heel simpel kan en wat werkt. UIteraard neem ik de opties met je door die bewezen werken! 

Teambuilding dus, die je zowel online als offline kunt toepassen zonder dat je in allerlei ingewikkelde technische toestanden moet stappen. Zodat je er altijd wat aan hebt!

about

Over Philip Verzellenberg

Philip is arbeids- & organisatiepsycholoog. Hij werkt al meer dan 25 jaar in verschillende rollen met en in teams. Variërend van adviseur, project-, team- of, interimmanager tot teamtrainer en teamcoach. Al die jaren was (en is) hij gefascineerd door thema’s als communicatie, het bereiken en stretchen van haalbare doelen met teams, het genereren van creativiteit bij mensen en het naar boven halen van verborgen potentieel.


Als zijn persoonlijke missie ziet hij het om mensen zo met zichzelf en elkaar te verbinden dat ze -vanuit hun eigenheid- de meerwaarde van samenwerking weten te verzilveren. Daarbij zet hij zijn humor, warmte, diepgang en vertaling naar praktisch nut voluit in. 

September
29
Friday
September 29th
08:30 CEST